Dva pohledy na jeden festival

17. 8. 2008 16:40
Rubrika: Novinky

 

Vydařený Festival YMCA Europe 2008 je za námi!

http://www.ymca.cz/media/?aktualitaId=32

 

Konečně, oddechli si mladí, kteří v tu dobu bydleli ve stejných ubytovacích  zařízeních jako účastníci festivalu.

Kdo to byl, co tu tu bydlelo za lidi? Prý křesťané, nějaká YMCA. Fakt? No, nedalo se tu s nimi vydržet, ještě, že jsou už pryč. Převážně holky, ale pořvávaly na sebe do 3 hodin do rána,všichni hulili a ne jen cigarety, a občas se ozývaly i zvuky, které prý u křesťanů mají být slyšet až po svatbě, poznamenal jeden student. Takhle jsem si křesťanskou party nepředstavoval. No jo,co bys chtěl, dneska je jiná doba, odpověděl druhý.

Tak tohle člověka zamrzí, takový posudek od nevěřících, ale slušných mladých lidí.

 Že by křesťané v cizině měli jiné zvyky? Je pravda, že jsem už slyšela o tom,že např. v Paříži se v kostele při mši svaté někteří neostýchají kouřit cigarety, ale předpokládám,že to budou asi jen výjimky. 

Jaké máte zkušenosti s mladými křesťany  v jiných zemích?

 

Zobrazeno 1554×

Komentáře

solipso

YMCA je organizace napojená na zednářské hnutí, takže není divu, když v mladých lidech pěstuje spíš než křesťanské ctnosti všelijaké zábavy, nezodpovědnosti a libertinství.

Eleeshebat

No, mnoho mých přátel pracuje v české YMCe a vím, že dělají strašně fajn akce nejen mezinárodního, ale i menšího charakteru. Pod pokličku jim nevidím, ale taková reakce je dost smutná. Zatím jsem o YMCe slyšela jen dobrý věci...

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková