Zpěvník -211 nejznámějších křesťanských písní pro kytaru.

30. 10. 2009 1:20
Rubrika: Novinky

Náhodou jsem na internetu objevila zajímavý zpěvník, který dal dohromady jeden skvělý človíček,který se jmenuje Lumír.

Píše tam:

Jedná se o dva typy zpěvníků navzájem se doplňující.

1. je jen pro zpěváky a 2. je doplněn akordovými značkami.

Písně jsou většinou transponovány do nižších poloh a s akordama pro kytaru případně jiný doprovodný nástroj.Tento zpěvník jsem si založil pro vlastní potřebu zpěvu při různých menších akcích a jelikož je už na světě tak snad pomůže i někomu jinému, proto jsem jej umístil na své stránky. Akordové značky jsem napsal jen u písní, které jsem znal a zpíval.Na ostatní mi nezbyl čas.Jestliže se najde někdo,kdo aspoň nějaké další písně doplní akordy a pošle mi je budu rád a doplním soubor na těchto stránkách.

Tak kdo byste se chtěli na zpěvník podívat, navštivte web

http://lumir.seibert.sweb.cz/zpevniky.htm


 

Zobrazeno 23572×

Komentáře

Anicka

Děkuji moc. Ráda bych sem dala odkazy na co nejvíce křesťanských písniček, klidně i z různých křesťanských církví. Nejradši bych takové, kdyby se daly rovnou stáhnout a poslechnout, ale hodí se i texty. Jestli někdo víte, kde takové písničky jsou, a nemusí to být ani celý zpěvník, stačí i jednotlivě nebo pár kousků, tak sem prosím připište odkazy na ně.I táborové písničky se sem hodí, pokud texty nejsou vulgární nebo neodporují křesťanským mravům,jako třeba některé lidové písničky.Potěšil by mne i odkaz na křesťanské písničky pro děti.Je dobré chválit Hospodina zpěvem, tak proč svůj repertoár neobohatit o písně, které zpívají v jiných křesťanských církvích.Věřím, že se budou odkazy hodit i ostatním uživatelům signaly.cz.

Vlad

To Anicka 2. 11. 2009 1:28 <br />
Zkus zabrouzdat na Signálech.cz do: Diskuze/Hudba, hudební styly, kapely/Noty - především na křesťanské písně.<br />
Možná tam něco najdeš. Nebo si tam založ taky svou diskuzi na podobné téma. Myslím, že tam by to bylo vhodnější i zhlediska přehlednosti pro ostatní uživatele.

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková