Zpověď - další díl skvělého lichnštejnského seriálu katechizmu pro mládež. Podívejte se na něj na vašem počítači!

24. 1. 2014 6:00
Rubrika: Aktuality

Po minulém skvělém díle pořadu Můj Bůh a Walter, Mše svatá II.,  jsem už netrpělivě očekávala další díl tohoto lichštejnského seriálu, s názvem Zpověď. Nezklamal. Trval sice jen 15 minut, ale taky se mi moc líbil. Doporučuji i těm, kteří ke zpovědi chodí pravidelně a vše znají.

Je to moc hezky udělané, už jen sledovat ten pořad stojí za to. Určitě vás to povzbudí! Myslím, že slečnám i klukům se bude líbit i kněz, který pořadem provází. Má takový zajímavý nezvyklý styl.

Bylo fajn, že na rozdíl od minulého týdne už se dalo na pořad podívat i přes internet. Škoda, minulý týden odkaz ŽIVĚ NA INTERNETU na http://www.tvnoe.cz/ nefungoval.

Tak kdo máte zájem, ještě několikrát to budou opakovat:

Pátek 24.1. (18:45)
Můj Bůh a Walter: Zpověď
Sobota 25.1. (09:45)
Můj Bůh a Walter: Zpověď

Neděle 26.1. (18:00)
Můj Bůh a Walter: Zpověď

Další díl seriálu bude o manželství. To si taky nenechám ujít.

Zjistila jsem, že v Německu mají celý seriál na 4 DVD, za pouhých 4.40 euro, ke koupi. Bohužel ale v němčině. Našla jsem i dvě videa na youtube, v němčině. Ale video Mše svatá I. a mše svatá II. jsem nenašla, ani Zpověď, ani Manželství.

Kdybyste někdo našli nějaký díl tohoto pořadu, ať už v němčině nebo v češtině, případně v jiné řeči, nebo věděli, kde by se to dalo v češtině koupit, dejte mi prosím zprávu do komentáře. Díky moc všem, kdo se mi ozvou!

A nezapomeňte, pokud se vám bude díl Zpověď líbit, oceňte ho hvěždičkou s 5 body na http://www.tvnoe.cz/detail-poradu/muj-buh-a-walter-zpoved.html , pod informacemi k pořadu, případně nějakým pěkným komentářem . Třeba se dočkám a vyjde to na DVD i u nás, nebo to bude aspoň ve videoarchívu TV NOE. Myslím, že pro katechety je to  skvělé, usnadní jim to práci a žáci taky budou spokojeni. Taky ti, kdo s vírou teprve začínají, nebo se o ni zajímají, by měli k dispozici skvělou pomůcku. Je to krátké, stručné, jasné a prodchnuté Duchem Svatým. Je tam v tom díle toho tak akorát a je to přitažlivé. Takových pořadů opravdu moc není.

Zobrazeno 672×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková