Opravdový zázrak v Itálii, na který se můžete zajet podívat i vy. Děje se už pár století, 8. prosince a trvá 3 týdny. Přečtěte si víc a podívejte se na fotky z minulých let.

8. 12. 2014 6:00
Rubrika: Novinky
Zázračné znamení v Itálii, které můžet vidět i vy!

Ve svatyni La Madonna dei Fiori v severoitalském městečku Bra (asi 60 km od Turína) se každý rok v prosinci opakuje neobvyklý jev - často v silném mrazu a někdy i sněhu - kvetou asi od 8.12. - 29.12. stromy rostoucí na místě dávného zjevení Panny Marie, (29.12.1336). Na tomto poutním místě již došlo také k několika zázračným uzdravením tělesným a mnoha uzdravením duchovním. Tuto anomálii od roku 1700 až do dnešních dnů zkoumají a dokumentují i vědci z turínské university. Fotografie a celý podrobný příběh těhotné ženy, kterou Panna Maria zachránila před zlými vojáky, najdete v prvním lednovém čísle časopisu Milujte se z roku 2011, strana 4-7, v archivu čísel na webové adrese   http://www.milujte.se/

Zobrazeno 1995×

Komentáře

Andrea Hýblová (Neposeda)

jo, to je tam "u nás" v Piemontu... do tohoto kostela paulínská rodiny koná vždycky pouť

Anicka

Super, tak konečně někdo, kdo to viděl na vlastní oči nebo o tom alespoň od někoho takového slyšel, to mám radost. A neměla bys, Andrejko, k dispozici nějaké fotky toho zázraku? Bylo by skvělé je sem dát! Nebo odkaz by stačil, alespoň na jednu fotečku, prosím, prosím ..... jsem na to hrozně zvědavá a tam se nedostanu :o)

Andrea Hýblová (Neposeda)

já tam nikdy v prosinci nebyla, ale sestry mají v generálním domě větvičku, která pustila kořeny a ta prý také kvete...

Anicka

Fakt? To je zajímavé ..., ale to si pak musí ten kvetoucí zázrak u toho kostela kněz, který to má na starosti, dobře pohlídat :o) Jak se to rozkřikne, aby mu tam ještě něco zbylo :o). No, když tak by to sestřičky zachránily z té svojí větvičky, kdyby bylo nejhůř, to je dobře, že ji tam mají.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková