Novoroční dárek pro tebe:

5. 1. 2012 17:33
Rubrika: Zajímavosti

Novoroční dárek pro tebe:

Přečti si, jak Bůh změnil můj život a co nabízí tobě.Wilhelm Busch.

Když v roce 1966 zemřel Wilhelm Busch, rozšířila se tato zpráva jako lesní požár po celém Německu. Zanedlouho poté, co ji potvrdilo radio a televize, byli smutní lidé i v jiných částech světa. Dnes jeho jméno dobře znají jak na Sibiři, tak v Jižní Americe nebo na Mysu Dobré naděje. Jeho knihy jsou přeloženy do všech známých světových jazyků. Tu nejčtenější z nich, brožurku s názvem "Ježíš, náš úděl" (českou zkrácenou verzi) vám nyní nabízíme k četbě on - line a zdarma.

http://weepinka.blog.cz/rubrika/kniha-jezis-nas-udel/2


V mládí byl Wilhelm všechno, jen ne zbožný. Kdyby mu jako mladému důstojníkovi někdo řekl, že jednou bude kázat v kostelích, hlasitě by se mu vysmál, protože Bůh ho v té době vůbec nezajímal. V knize se dozvíte, co zpúsobilo, že tisíce lidí přicházelo později na jeho přednášky a ještě více jich četlo jeho knihy. Byl přesvědčen, že evangelium o Ježíši je nejdůležitější zprávou všech dob. A lidé, kteří slyšeli nebo četli jeho zprávu o tom, jak Bůh změnil jeho život, sami často zjistili, že Ježíš je Ten, koho i oni potřebují pozvat do svého života. Že Bůh je zásadním tématem pro celý svět, pro život všech lidí. Nahlédněte do některé kapitoly a uvidíte, že zajímavých je všech 17 kapitol.

Kniha ve zkrácené verzi, kterou vám nabízíme, není určena k prodeji. Její šíření je možné pouze k nekomerčním účelům, bez dodatečných změn a úprav, zdarma. Můžete si ji taky stáhnout na
http://www.ulozto.cz/5438887/busch-wilhelm-jezis-nas-udel-pdf

Zobrazeno 847×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková